EL MISTERI EN LA MANSIÓ

Publicado: junio 7, 2012 en Uncategorized

Hi havia una vegada tres germans que vivíen en una mansió que abans deien que estava encantada.

Una nit es van llitar molt tard i van sentir un soroll. Van anar a vore qui havia allí i quan van aplegar no hi havia ningú. Van tornar al llit. Després va tornar a fer soroll, i el seu pare es va alçar a vore el que passava i es va escoltar: Pummmm!! Havien matat al pare, el germà major Nick, es va alçar a vore el que passava i el seu pare estava en el sòl de terra amb molta sang. Van anar a cridar a la mare i la mare quan va vore mort al seu home, va cridar ràpidament a la policía i la policía no va trobar res fora de lo  comú a la casa.

Tota la família del pare volía saber qui havia matat al pare dels xiquets que es cridava Stevan. Al dia següent van anar al soterrament que va ser al cementeri de Washington. Es va escoltar pummmmm!!!!! El tir li va donar al germà xicotet Malcom, però aquesta vegada no el va matar; però si que el van ferir. Es va recuperar a la semana, per sort.

La policía va estar fent guàrdia i van vore una cosa molt rara a la nit, es va moure una fulla d’un arbust i els policíes van anar a vore el que era i era l’assasí que estava amagat i amb una bomba de fum els policíes no se van donar compte i es va escapar.

Al dia següent els policíes van investigar al voltant de la casa amb molta por per si els passava alguna cosa. La policía a la nit es va amagar entre els arbustos i els arbres que havien al bosc. Quan es va fer de nit l’assasí va entra a la casa i un policía es va caure del teulat i el va xafar, la policía se’l va portar a la càrcel, a cadena perpètua. I la família va viure tranquila tota la vida.

Juanjo Piqueras Macià i David Castell Boix      6é A

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s